Disclaimer

Algemeen

Kinesiologiepraktijk Eindhoven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 83498532, is verantwoordelijk voor de inhoud van de websites kinesiologieeindhoven.nl / jannehuijbers.nl / nasleepcorona.nl.


Het is niet toegestaan om (gedeelten) van de website te publiceren, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.


Als je gebruik maakt van de informatie op deze website ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen van kinesiologiepraktijk Eindhoven.

Inhoud van de website

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.


Kinesiologiepraktijk Eindhoven streeft ernaar actuele en nauwkeurige informatie op de website te plaatsen, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.


Kinesiologiepraktijk Eindhoven is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel door gebruik van de informatie van deze website.  Uiteraard staan we open voor eventuele verbeteringen of correcties van de gegevens op de site.


Kinesiologiepraktijk Eindhoven streeft ernaar om misbruik te voorkomen van gegevens van deze website maar we kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie die door gebruikers van de website wordt doorgestuurd, openbaar gemaakt of anderszins gebruikt.


Kinesiologiepraktijk Eindhoven heeft als enige doel met de website om geïnteresseerden in kinesiologie te informeren over de bijdrage die kinesiologie en

Kinesiologiepraktijk Eindhoven kunnen leveren aan het herstel en het behoud van een goede gezondheid en over de diensten die we daarvoor aanbieden.


Kinesiologiepraktijk Eindhoven kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer?
Neem contact op via het formulier op de contactpagina.