Examenstress?

Dat lossen we op!
Examenstress

Je kent de stof, en toch haal je onvoldoendes
Het zou niet de eerste keer zijn dat je de stof écht wel beheerst maar dat je toch een onvoldoende haalt. Dat maakt dat je voor je examens flink zenuwachtig bent. Natuurlijk wil je slagen, maar wat als de stress sterker is dan jouw zelfvertrouwen?


Met zelfvertrouwen je examens in
Als je wat steviger in je schoenen staat, als je in jezelf gelooft en als je met een positief gevoel aan je examen kunt beginnen, gaat dat examen ook veel beter. Maar ja… die stress hè, die verpest alles. Ik help jou die stress flink te verminderen zodat je met vertrouwen dat examen in gaat.


Pak je examenstress aan met kinesiologie

Als kinesioloog gebruik ik spiertests om te kijken waardoor de stress bij jou zo hoog op loopt. Komt het door een gebrek aan zelfvertrouwen, krijg je sowieso de rillingen als je het boek van dat ene vak al pakt of ga je gewoon opeens helemaal uit als je eenmaal die toets of het examen voor je hebt?

Ik heb een heleboel technieken om de stress die jou blokkeert te verminderen. Ik herstel je balans waardoor dat examen opeens een stuk minder eng lijkt. En slaat de stress tóch toe, dan heb ik technieken voor je om die stress zelf weer te reduceren.


Hoe ziet het consult eruit?

We starten met een kort gesprek waarin je kunt vertellen wat er bij jou speelt. We kijken hoe stevig je letterlijk staat en daarna ga je op een behandeltafel liggen. Hierbij heb je gewoon je kleren aan.
Ik leg je de spiertest uit zodat je snapt wat we gaan doen en dan ga ik uitzoeken hoe we bij jou de stress kunnen aanpakken. Dat is bij iedereen anders. Afhankelijk van wat we tegenkomen hebben we gemiddeld genomen 1 à 2 sessies nodig om de examenstress te verminderen.


De kosten

Een consult kost €64.
Ben je aanvullend verzekerd, dan is er ook nog een redelijke kans dat het consult deels wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Na het eerste consult bepaal je zelf of je er nog meer wilt.


Afspraak

Een afspraak inplannen doe je heel makkelijk via deze website. 
Plan meteen je afspraak.


Meer informatie

Wil je eerst meer weten? Kijk eens rond op deze website of neem contact met me op. Je mag altijd bellen of een appje sturen. Kan ik niet opnemen, dan bel ik je later terug.