Nasleep corona

Corona en daarna .....
praktijk spiertest

Heb je last van een nasleep corona of Post-Covid-19 zoals het officieel heet, dan kan dat je leven enorm ontwrichten. Je weer beter gaan voelen is echt mogelijk en ik help je daar graag bij.


Gericht aan de slag
Vermoeidheid, niet helder meer kunnen denken, duizeligheid, pijn in de spieren, problemen met maag en darm zijn enkele van de veelgehoorde klachten.  Bij mijn afstudeeronderzoek ontdekte ik opvallende overeenkomsten in de behandeling van mensen met een lange corona-nasleep. Daardoor kan ik gericht met je aan de slag.


De basis
Bij veel mensen met corona is de basis weg. Uit wetenschappelijk onderzoek zijn sterke vermoedens gekomen dat door corona het immuunsysteem in het hele lijf wordt geactiveerd in plaats van daar waar het precies nodig is. Dat betekent dus dat je hele lijf overhoop wordt gegooid en je basis is weg.


Stabiliteit
Ik ontdekte dat bij de meeste mensen met een corona-nasleep de boven- en onderkant van het lijf niet meer goed samenwerken en dat een aantal spieren die erg belangrijk zijn bij je stabiliteit verzwakt zijn. Daardoor kost het heel veel energie om overeind te blijven. Energie die je wilt gebruiken voor andere dingen. Ik kan dit weer corrigeren in je lijf. Je zult ook meteen voelen dat je weer steviger staat.


Energie
Een goede ademhaling en een goede spijsvertering zijn samen verantwoordelijk voor de energievoorziening in je lijf. Bij veel mensen met een nasleep corona zijn er problemen met deze twee systemen in het lichaam. Ik onderzoek of dat bij jou het geval is en ook dat corrigeer ik.


Plezier in je dag
Opvallend veel mensen die al lang rondlopen met klachten na corona hebben ook niet veel fut en zin meer in de dag. Door het corrigeren van je onbalansen en door met jou te bespreken waar je tegenaan loopt werken we er samen aan dat je weer plezier gaat ervaren.


De behandeling
Na de eerste behandeling zul je al verschil voelen en de meeste mensen voelen zich na drie behandelingen een stuk beter. Sommige mensen al eerder, en anderen hebben nog wat extra behandelingen nodig.


Neem contact op

Wil jij ook van die corona nasleep af en wil je weer meer energie en meer zin in je dag, in het leven hebben? Neem contact met me op voor meer informatie of maak een afspraak.